Pink Muse, colectia Pupa de primavara

Ca imi plac foarte mult produsele brandului Pupa Milano, nu mai este un secret. Secreta este, dezvalui imediat, parerea mea despre colectia Pink Muse. Abia zarisem pe site noua colectie si m-am bucurat cand am si primit coletul cu ea. Nu m-am concentrat pe o postare de tip “beauty news” pentru ca vreau sa va impartasesc parerea mea despre ce am testat.

pink muse collection pupa

Colectia Pink Muse este in editie limitata, asa ca va trebui sa te decizi repede daca te indragostesti iremediabil ce produse. Preferatul meu este iluminatorul crema compact : luminos, discret si cremos.

iluiluminator cremos ten uscat

Ma stii deja, nici un machiaj fara iluminator. Pentru un efect cat mai natural, aleg produsele cremoase , ideale pentru toate tipurile de ten ( chiar si pentru cel gras iarna si primavara ).  Are textura cremoasa si bogata, usor de aplicat, imbogatit cu perle pretioase ultra fine pentru un efect fin, luxuriant si delicat.  Rezista deatul de bine pe ten, dar fixat cu un produs pudra, rezista si mai bine.

Quick tip: Fixeaza cu o pudra mata pentru un efect discret de zi sau cu o pudra iluminatoare ( preferabil in aceasi nuanta ) pentru machiajul dramatic de seara.

Eu am nuanta 002 Pink Muse cu irizatii rozalii, dar il gasesti si in nuanta 001 Luxe Gold cu irizatii  aurii cu efect de aur pur. Acesta este pe wish-listul meu.

Continui cu produsele de machiaj din colectie. Ador fardurile metalice, imi place efectul si finnish-ul lor, ador sa le aplic cu degetele pe pleoapa fara sa mai insist. Cand trec la machiajul de seara se schimba tot cand adaug umbre, eyeliner si accentuez.

Pentru colectia Pink Muse, Pupa propune patru noi nuante de farduri Vamp! 007 Ethereal Nude, 008 Doll Pink, 009 Copper Nude si 010 Tasteful Chocolate. Eu am 008 si 010.

swatch metallic vamp

Aici nu pot trece mai departe fara sa spun ceva despre ambalaj. Cum sa nu iti placa fardul asezat straturi de petale, ca un trandafir in cutia simpla cu detalii aurii? Eleganta la superlativ.

Ca tot spuneam de trecerea de la machiajul de zi la cel de seara, creioanele kajal sunt un aliat de incredere. Culoare pura si intensa pe durata intregii nopti. Textura fina, cremoasa si bogat pigmentata, aluneca usor oferind culoare uniforma inca de la prima trecere. Le gasesti in 3 nuante: 001 Extra Black ( pentru un efect misterios de seara), 002 Intense Brown ( ca sa ai ce alege ziua ) sau 003 Ethereal Nude ( pentru un efect optic de marire a ochiului sau definire a sprancenelor).

farduri nude pupa

In colectie mai gasesti paleta PINK MUSE – VAMP! PALETTE . Contine 4 farduri cu efect de pudra lichida. Fardurile de culoare pura si finish satinat – luminos.

swatch pink muse palette

Selectia de nuante naturale cu usoare straluciri roz. Textura ultra fina si bogata, uneste nuantele si rezultatul cromatic al unei pudre cu senzorialitatea unei creme pentru un efect de “pudra lichida“ de lunga durata.

buze hidratate CHUBBY_BALM

Buzele hidratate obligatoriu. Eu niciodata nu am suficiente balsamuri de buze, deci Pink Muse Chubby Balm a picat la tanc. Culoarea naturala a buzelor este intensificata pentru un rezultat unic si “pe masura“, imbogatita cu pigmenti speciali care reactioneaza in functie de pH-ul buzelor.

Tot pentru buze poti alege fie un gloss ( nuanta 208 seamana izbitor cu 202 de aici ), fie unul dintre noile rujuri Miss Pupa.

buze nude

Ruj ultra stralucitor, efect cristalin cu o textura super interesanta de jeleu care pune in valoare volumul buzelor facandu-le moi si seducatoare, un incredibil finish umed semitransparent.

Ojele nu am apucat sa le incerc, insa revin cu o postare separata.

oja nude

Tu ce ai alege din aceasta noua colectie?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *