Worksopul Oriflame sau The One Collective Workshop!

Desi nu eram in lista initiala de bloguri participante, am primit un telefon de la organizatorii workshopului ca sunt pe lista de invitati. A fost un cadou minunat de ziua mea ( pe langa cele -2 kg 😉  si am inceput sa apreciez mai mult acest gen de “recunoastere”decat orice alt cadou material.
Buuuun m-am bucurat, am dansat, iar pe 28 Mai m-am prezentat la eveniment.
Recunosc ca cel mai asteptat moment pentru mine a fost prezentarea lui Jonas Wramell – Director Artistic Global de frumusete. Evident ca nu m-a dezamagit si am savurat fiecare cuvintel, ba mai mult m-am simtit mandra ca stiam despre ce vorbeste… eu avand experienta si pe partea de fashion shows ( nah ca incep sa ma laud! ). Jonas Wramell ne-a raspuns tuturor curiozitatilor, a si aratat, unde a fost cazul, astfel incat raspunsurile lui sa fie pe intelesul nostru, al tuturor.

Dupa ce s-a terminat prezentarea lui, in pauza a facut poze cu noi, as aca nu am ratat ocazia, pai cum?

Imi pare rare rau ca nu am putut sta si la prezentarea fetelor din Polonia, insa am revenit pentru ultima sesiune de discutii despre blogging si promovare online sustinuta de Cristian China Birta ( o mai vazusem si la Social Media Summit in toamna, dar repetitia mama invataturii ) si Elena Dobre – online Marketing Strategist – Conversion Marketing Romania.

In pauze ne-am distrat la cabina foto… nu mi-am facut poze singura, dar am navalit peste fete!

 Si da! Am fost machiata cu produsele din colectia The One pentru ca asta este modul meu de a multumi: imi plac produsele si le folosesc in machiajul meu de zi cu zi .
And my outfit:

Rochie office de la Orsay
Balerini Epica
Colier Stephanie

In loc de concluzie: mi-a placut atmosfera foarte prietenoasa, fetele de la Oriflame care au stat de vorba cu noi, locatia, speakerii de la care chiar am avut ce invata si nu in ultimul rand abia astept sa fiu acolo pe platforma The One Collective!
Mi-a placut si evenimentul Mama si fiica organizat tot de Oriflame si chiar mi se pare ca brandul Oriflame se indreapta catre oameni cu campanii targhetate pe ei! So Be the One by Oriflame!

Abia astept urmatoarele evenimente Oriflame, asa ca ….
Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *