Mascara MAC false lashes extreme black , review

Am primit aceasta mascara de la MAC cadou de Craciun de la o draga prietena si o tot testez de atunci. Astazi spun clar si tare ce imi place si ce nu imi place la aceasta mascara MAC false lashes .

M-am bucurat foarte tare ca este vorba despre un produs MAC, iar pentru orice pasionata de machiaj, MAC este referinta, clar.

mascara mac false lashes

Dupa ce m-a trecut mie entuziasmul, l-am apreciat pentru forma lui. Departe de a fi un simplu tub de mascara, arata ca o piesa de sah: Regina! De aici deja am pretentii regale de la aceasta mascara MAC false lashes. Pai daca e asa, gene false sa fie.

Am deschis frumos tubul rimelului ca sa descopar periuta clasica. Perii sunt bogati, mici si fermi. Asta este bine pentru ca lucreaza excelent pentru arcuirea genelor.

periuta mascara mac

Textura este cremoasa, clasica de mascara. Eu nu am varianta waterproof pentru mascara MAC false lashes, dar va spun ca devine destul de rezistenta odata ce se usuca complet.

Efectele sunt ok, dar nu are nimic in comun cu efectul de gene false pe care il promite. Cel putin in cazul meu nu se aplica, iar eu chiar am gene care se curbeaza usor.

Imi place volumul oferit de mascara MAC false lashes, alungeste foarte putin genele. Nu am avut curajul sa il incerc in doua straturi, dar eu nu prea aplic mascara asa ( poate doar o data ca sa va spun daca incarca sau nu ).

demo mascara mac

Imi pare rau, dar aceasta mascara nu m-a dat pe spate. Totusi intind mana dupa ea, uneori, poate descopar eu ca o aplicare altfel ( nu stiu cum altfel, ca nu am descoperit ) l-ar face mai potrivit mie.

Nu stiu ce sa spun daca este potrivit pentru fetele care au gene lungi si arcuite de la natura sau pentru lipirea genelor naturale cand aplici genele false.

mascara gene false mac

Oricum, este o mascara MAC pe care o voi folosi pana la epuizare, imi voi intoarce genele inainte si asa efectul este cel dorit.

Sper ca aceasta postare din #vinerearimelata sa va ajute in alegerea mascarei potrivite. Ce parere aveti despre mascara MAC false lashes?

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

6 Comments

  1. Nu am incercat nicio mascara de la MAC, am vazut ca toata lumea lauda Gigablack pentru genele inferioare.
    Cand am vazut poza articolului, pana sa citesc, am crezut ca are un defect, ca este ambalajul indoit :)) Dar arata interesant.
    Din pacate aceasta forma a periutei nu m-a avantajat niciodata, poate pentru cele cu “gene” de la mama natura este buna.
    Te pup cu drag :*

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *