Oja Inglot 345, review

Brandul Inglot este in topul preferintelor mele inca de acum cativa ani, cand a patruns si pe piata din Romania. Ojele de la ei au fost printre primele produse incercate, iar oja Inglot 345 o ador. I really do!

OJA - INGOT-345

Aceasta nuanta de oja este minunata atat pntru toamna cat si pentru manichiura de Sarbatori, insa asta nu m-a oprit vreodata sa o aplic oricand mi-am dorit. Arata senzational in lumina puternica a soarelui, iar particulele aurii de glitter ii dau o profunzime aparte.

OJA - INGOT-345

Este o oja tare fotogenica. Este singra oja careia am reusit sa ii surprind frumusetea aproape 100%. Eu sunt multumita de acest aspect

OJA - INGOT-345

Pe unghii nu as spune ca are un finnish gliterat, cel putin la prima vedere. Este sigur ca are glitter in compozitie cand ii vine vremea sa o indepartez.

Este nevoie de doua straturi sa obtin opacitatea pe care o doresc. Cam asa se intampla cu mai toate ojele pe care le detin, dar nu am o problema cu asta.

SWATCH -OJA - INGOT-345

Pensula pe care mereu uit sa o fotografiez, faciliteaza aplicarea uniforma si in strat subtire.

SWATCH OJA - INGOT-345

Oja Inglot in nuanta 345 capata diferite irizati functie de lumina, un alt aspect pe care il apreciez eu la o oja. Vedeti pozele de mai jos.

CUM APLIC OJA - INGOT-345
OJA ROSIE OJA - INGOT-345

 

ROSU SIDEFAT OJA - INGOT-345

OJA - INGOT-345

Hai sa facem un mic rezumat al celor spuse mai sus:

– imi place pentru ca are itizatii aurii

– arata foarte bine in poze si pe unghiile mele

– imi place ca se aplica foarte frumos pe unghie

– imi place pentru ca rezista pe unghii ( spre 5 zile, wow pentru mine )

– nu imi place ca se indeparteaza greu

OJA INGOT 345

Pana data viitoare,

Kisses from Dana!

FB: https://www.facebook.com/ DanaMakeupro
Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Twitter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

2 Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *