Review: In-shower Body Milk de la Nivea

Nivea este unul dintre brandurile in care eu am incredere si mai ales de toate imi place mirosul specific al produselor. Ador produsele cu identitate proprie, iar produsele Nivea au asta si ma intriga de fiecare data cand lanseaza noi si noi arome sau texturi ca isi pastreaza mirosul astfel incat sa il recunosc negresit dintre alte 1000.
Inca de anul trecut, Nivea a lansat un produs inovator: In-Shower Body Milk, despre care vreau sa ca vorbesc astazi.


Eu, cand mergeam la birou, nici nu aveam in plan ca dimineata sa aplic crema de corp, iar scuzele erau cu miile. Da, aveam cateva produse cu care rezonam, dar nici pe alea nu le luam in seama. De ceva ani sunt make-up artist free-lancer, adica stau acasa si imi fac programul cum doresc, iar timp tot nu am si scuze tot gasesc. Recunosc ca am si o piele spre grasa si atunci nu prea o simt uscata dupa dus, dar ingrijirea este ingrijire, iar fara disciplina nu ajungi nicaieri.

Eu am testat varianta pentru piele uscata cu ulei de migdale, chiar daca nu ma incadrez in aceasta categorie de piele. Clar nu inseamna ca pentru mine nu va functiona.
Il folosesc in fiecare dimineata de mai bine de o luna si aproape ca mi se termina, dar oricum vreau sa incerc si alte variante, deci nu va mai lipsi din ritualul meu de dimineata. Il folosesc asa cum se recomanda de catre Nivea: dupa clatirea gelului de dus aplic o cantitate generoasa de produs pe intregul corp, masez si apoi clatesc.

Textura produsului este ca o crema usoara, nu foarte unctos si creaza la suprafata pielii o bariera care da confort pielii si  ajuta sa nu piarda din hidratarea naturala. Eu asa am perceput senzatia lasata de in-shower body milk. Pielea nu a simtit deloc discomfort, dar nici aceasi senzatie ca atunci cand folosesc  o crema de corp, dar cum eu nu aveam acest pas in rutina mea de dimineata zic ca este un pas mare inainte.

Chiar o recomand mai repede dimineata ca nu dureaza mai mult de un minut, poti sa te imbraci imediat, nu se pastreaza mirosul pe piele, insa seara fara discutie recomand un lapte de corp sau orice alt produs dedicat acestui pas. Poti alege tot ceva de la Nivea, au o gama variata de creme pentru corp.

In concluzie: este un produs bun, face ce promite. Este si util pentru ca pe mine m-a convins sa folosesc hidratare pentru corp si dimineata, are personalitate proprie si raportul calitate/pret este mai mult decat rezonabil.

Tu ai incercat In-Shower Body Milk de la Nivea? Cum ti-a placut?

Pana data viitoare,
Kisses from Dana!

Yt: https://www.youtube.com/ utilizator / GramuDaniela
Tweeter: @DanaStancuMUA
Pinterest: http:. // www pinterest.com/danielastancuex/
Instagram: http:. // Instagram .com / danamakeupro

admin

7 Comments

  1. Ma bucur sa vad ca nu sunt singura care nu a incercat acest produs :)) Am interzis la cumparat geluri de dus pana nu termin ce am prin casa. Dar mi-ar placea sa folosesc acest produs. Poate pe viitor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *